Navodila za uporabo aplikacije KATALOGi

Namestitev

Aplikacijo KATALOGi lahko namestite iz Google Play trgovine na tej povezavi. KATALOGi za namestitev zahtevajo nameščen Android 4.0.3. ali višji.

Osveževanje katalogov

Ob začetku uporabe je potrebno najprej osvežiti seznam vseh veljavnih katalogov.

Če imamo v nastavitvah izbrano opcijo "Samodejne posodobitve" se to zgodi samodejno ob zagonu aplikacije ali vsake 4 ure.

Pregled katalogov

Kataloge za posameznega trgovca pregledujemo tako, da iz glavnega menija izberemo ikono trgovca, katerega kataloge želimo pregledovati. Nato lahko izbiramo med veljavnimi katalogi posameznega trgovca tako, da z prsti listamo med posameznimi katalogi, če je le teh več.

Prenos katalogov

Ko izberemo katalog, ki ga želimo pregledati na svojem mobilnem telefonu ali tablici ga kliknemo ter potrdimo prenos kataloga. Izpiše se nam obvestilo, da se je prenos kataloga začel in ko se prenos konča se ponovno izpiše obvestilo o koncu prenosa. Če je katalog prenešen na našo napravo je to vidno označeno.

Pregledovanje vsebine katalogov

Za ogled katalogov je potrebno na napravi imet nameščen program za ogled PDF datotek (Adobe Reader). Kataloge preglejujemo tako, da kliknemo na prenešen katalog, ki se nam odpre v programu za pregledovanje PDF datotek.